Sobre mi

Júlia Vila Chiapella

Tornar als orígens

 

Benvingudes personetes creatives!!!

Us presento Orígens, un projecte en el que porto pensant molt de temps.

Els que em coneixeu ja ho sabeu, però per els que no, sóc una persona inquieta i apassionada per l’art, en qualsevol dels seus estats.

Sempre estic buscant alguna nova faceta artística per provar, i em sorprenc (no entenc com encara em sorprenc) descobrint que m’apassiona casi tant com l’anterior.

Per això he creat Orígens, un espai artístic on motivar, inspirar i provocar emocions a totes aquelles persones atrevides, inquietes i amb ganes d’experimentar, que vulguin acompanyar-me al camí que ens torna als orígens.

LA VISIÓ

Origen: Allò de què una cosa procedeix o arrenca.

Orígens pretén ser un lloc de trobada on compartir coneixements, fusionar-los i crear noves idees. És un lloc on tothom hi té cabuda, on cap idea és dolenta, i on tornar a l’origen d’un mateix, a l’inici de tot, a la força que el mou, és l’objectiu primari.

LA MISSIÓ

L’objectiu primordial d’Orígens és proporcionar un espai on els participants puguin explorar i practicar les tècniques de modelatge i creació d’objectes de ceràmica. El nostre taller té com a missió fomentar l’expressió artística, el desenvolupament de les habilitats manuals i la creativitat mitjançant la manipulació de l’argila i la producció d’obres úniques.

El taller

Aquí és on tornem als orígens

L’equip que ho fa possible